Mavi Travel Blue Cruise – Zoover beoordeling 9,3 !!

Mag ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Jolanda van den Born, organisator van uw Blue Cruise. Ik werkte jarenlang als directiesecretaresse bij een groot bedrijf en nam in 1998 voor het eerst als alleenreizende vrouw deel aan een Blue Cruise. Ik genoot met volle teugen van de vrijheid, water, de zon en de zee; de dingen die mij betoveren. Niets kon en kan mij gelukkiger maken dan het varen langs de prachtige kust en het bezoeken van mooie, rustige dorpjes, waar mensen echt, puur en vriendelijk zijn … in 2007 heb ik mijn eerste gasten mogen verwelkomen …

U wordt bij aankomst in Turkije opgewacht. Gaat u op vakantie met Mavi Travel, dan kiest u voor een groepsreis waarbij u uw eigen invulling aan uw vakantie geeft. De ervaring leert dat groep of een deel daarvan kiest voor een ander uitstapje of uitje.. Alles mag, niets hoeft.

Er zijn verschillende routes die tussen Turkije en Griekenland gaan. Bekijk hun uitgebreide website daarover. Je komt er al van in de stemming!!

peter

2 thoughts on “Mavi Travel Blue Cruise – Zoover beoordeling 9,3 !!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *