Een rubberboot: iets anders als een zeilboot, maar toch heel leuk

Bij een rubberboot denken veel mensen al snel aan een klein opblaasbootje waar alleen maar jongen gasten in varen. Dit zijn natuurlijk ook rubberbootjes, maar er zijn ook andere, grotere soorten rubberboten. Een voorbeeld hiervan is de welbekende Capelli boot. Dit zijn luxe rubberboten die we steeds vaker op het water zien. Het is voor veel mensen niet zo avontuurlijk als zeilen, maar kan toch heel leuk zijn om te bevaren.

De voordelen van een zo’n rubberboot

Zo’n rubberboot als een Capelli boot kent enorm veel voordelen. Om te beginnen zijn de boten echt heel stabiel. In vergelijking tot andere boten zijn ze zelfs een stuk sterker en stabieler, wat veel mensen niet zouden zeggen. Hiernaast zijn ze ook relatief licht. Dit is handig, aangezien je hierdoor een stuk goedkoper uit bent als je kijkt naar brandstof gebruik. Ze zijn echter wel nog steeds lekker snel en sterk, ondanks dat ze minder pk’s hebben. Ten slotte zijn ze ook lekker makkelijk te besturen voor beginnende vaarders. Door de rubberen romp zal je makkelijk op je eigen vaan blijven en hierdoor is de boot eenvoudig te besturen.

Waar haal je zo’n boot?

Je kan een Capelli boot online kopen, maar je kan er ook voor om een kijkje te nemen in de showroom van een Capelli dealer. Hier kan je dan zelf ervaren hoe zo’n luxe rubberen boot nou daadwerkelijk is!

Het is even wat anders dan een zeilboot of sloep, maar we zien ze steeds vaker op het water. En als je kijkt naar alle voordelen die zo’n boot heeft, is dat voor ons helemaal nog niet zo gek.

peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *