Blokarten te IJmuiden aan Zee

Spektakel aan de Nederlandse kust. Blokarten bij Eventmaker  op het breedste blokartstrand van ons land te IJmuiden aan Zee is de adrenalinekick van de zomer! Deze gave en eenvoudige manier van zeilen over het land en is voor iedereen goed aan te leren. Door de hoge succesbeleving en het gemak om deze activiteit aan te leren is blokarten een fantastisch onderdeel bij grote groepsuitjes. Iedereen kan gegarandeerd na 10 minuten zelfstandig rijden en kan ook zijn/haar snelheid geheel zelfstandig regelen!

 

Wat is blokarten

Blokarten is een vorm van landzeilen, echter is blokarten zo snel aan te leren dat het een groot succes is bij groepen vrijgezellen of bedrijfsuitjes. Bij blokarten krijgt u een kar met een zeil, een fietsstuur en een touw ofwel de schoot. Door het aantrekken van de schoot gaat de kart rijden en kunt u snelheden bereiken tot wel 60 km/u. Daar u dicht bij de grond zit voelt het echter nog veel sneller aan

 

Blokarten voor bedrijven

Een bedrijfsuitje is een cruciaal  element om uw personeel te binden en hen te motiveren. Het samen beleven van gave activiteiten versterkt de saamhorigheid binnen de groep en leidt direct tot betere prestaties van uw personeel. Strandzeilen is een activiteit dat zeer goed aansluit op een actief uitje. Deze vorm van strandzeilen niet alleen heel uitdagend, maar is tevens voor iedereen toegankelijk. U kunt zo hard rijden als u wilt en ook wanneer mensen geen ervaring hebben of angstig zijn zal een korte instructie en begeleiding voldoende zijn om ook deze groep zelfstandig te laten rijden.

 

Blokarten in IJmuiden direct reserveren

Blokarten in IJmuiden aan Zee kunt u direct reserveren via:

IJmuidenblokarten.nl

Blokarten.eu

Blokarten.org

Blokarten.net

 

Waarom u blokarten doet in IJmuiden

Blokaren in IJmuiden is de beste beleving die u kunt verkrijgen en dat heeft een aantal redenen.

  • IJmuiden biedt de grootste blokartlocatie van Nederland. Dat houdt in dat u op elk moment van de dag kunt rijden, dus ook buiten het getijde om. Bij windrichtingen uit het Noorden en Zuiden kunt u ook rijden op een groot stuk strand, waar op andere locaties het blokarten bijna niet mogelijk is.
  • In IJmuiden wordt gereden met echte A- merk blokarts. Wanneer u gaat blokarten wilt u rijden in echte A-merk blokarts omdat deze karren lichter zijn en voorzien zijn van een super gestroomlijnd design. Hierdoor rijdt u sneller en kunt u dus meer genieten van
  • IJmuiden is ook ingericht op andere activiteiten. Kan blokarten in verband met weersomstandigheden niet doorgaan, dan kunt u een alternatief programma verwachten met bijvoorbeeld outdoor lasergamen, RIB varen of powekiten.
  • IJmuiden is goed bereikbaar met de auto, waarbij de parkeergelegenheid direct aan de strandopgang goed geregeld is. Komt u met het openbaar vervoer? Dat is ook mogelijk. Direct aan de strandopgang vindt u een bushalte en verbindingen naar Haarlem en Amsterdam.
  • De strandpaviljoens Zijn het gehele jaar geopend. Blokarten in IJmuiden kunt u dus combineren met een ontvangst, lunch, diner of een gezellige feestavond.
peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *